woensdag 20 mei 2015

een mei swab

Een leuke, maar toch ook lastige deze meimaand swab.

Ik heb eerst een paar sjablonen gekocht en daar toen een libelle en twee bloemen uit gekozen. Het papier had ik al eerder gekleurd met verdunde ecoline.
De ruimte eromheen vullen met de aangegeven tangles vond ik best lastig, maar toch ben ik behoorlijk tevreden over het eindresultaat.Ikzelf mocht een prachtige kaart van Liesbeth ontvangen, ben er echt blij mee.

Het zou leuk zijn als er volgende keer eens wat meer mensen willen meedoen, de vijf van deze maand is wel erg weinig en ook voor Magda zo sneu na het (denk)werk dat zij voor ons verzet.

Op het weblog van Magda kun je alle inzendingen zien.

Dat je mijn blog bezoekt stel ik erg op prijs en ik hoop dat je een opmerking achterlaat. Ook wil ik iedereen bedanken die vorige week een opmerking achterliet. Die opmerkingen maken altijd mijn dag wat vrolijker.

Lieve groet,
Annemarie3 opmerkingen:

  1. What a delightful card! Absolutely gorgeous!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Annemarie.. bedankt voor je kaartje.. ik ben er geweldig blij mee!.. leuk om te lezen dat je ecoline gebruikte voor het achtergrondje.. hoef ik het al niet meer te vragen.. haha.. en inderdaad lastige uitdaging blijkbaar en ik denk daarom weinig inschrijvingen.. ik koos nu voor ATCtjes en de inschrijvingen stromen al binnen.. ook maak ik de inschrijvingsperiode langer nl. 14 dagen..

    BeantwoordenVerwijderen