woensdag 14 januari 2015

Een doorkijkje


De eerste Zentangle Swab van het nieuwe jaar en meteen een lastige. Maak een doorkijkje van onze wereld naar een fantasie wereld.

Ik heb de 'normale' wereld getangled met Hollibaugh, vaste lijnen met daartussen wat bubbels die de leuke zaken laten zien. In kleur dan, de fantasie wereld met Pokeleaf, wat losser en vrolijker.

Of ik zo echt een 'doorkijkje' heb gemaakt weet ik niet zeker, maar het was flink veel werk en dus wilde ik niet opnieuw beginnen. Ik maakte deze voor Ruth, hopelijk vind ze hem leuk.Ik ontving een heel mooie van Marga, daar ben ik blij mee.

Eerder hing ik alle zia's die ik ontving aan een prikbord, maar ik heb nu een plakboekje gekocht waar ik alle in bewaar.


Op het weblog van Marga kun je alle inzendingen zien.

Dat je mijn blog bezoekt stel ik erg op prijs en ik hoop dat je een opmerking achterlaat. Ook wil ik iedereen bedanken die vorige week een opmerking achterliet. Die opmerkingen maken altijd mijn dag wat vrolijker.

Lieve groet,
Annemarie


7 opmerkingen:

 1. Ik vind je creatie schitterend! Het plezier spat ervan af! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anne, this work is stunning....just beautiful with the color! Thank you for letting me know about the yellow one too, because I really wanted to see the color. You are very talented with this style. I like it in black and white as well...but I am always attracted to the color...like a bumblebee or nectar seeking insect...lol! Have a good weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie interpretatie van een moeilijke opdracht. pff Ik heb hem nog niet gemaakt. Ga daar de zaterdagavond en zondag voor gebruiken. Heb al een idee, nu nog uitvoeren......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had graag meegedaan met deze swap, maar kon me niet voorstellen hoe ik deze opdracht uit moest voeren. Jouw interpretatie is heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige kleurtje in het midden gebruikt. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen