zaterdag 15 augustus 2015

Een heel leuke uitdaging

Al een week geleden stuurde ik mijn bijdrage naar 'Kraai' en bedenk pas nu dat ik het ook nog online moet zetten. Ik zie dat er pas twee inzendingen staan, vergeten anderen het soms ook????

Ik vind het jammer dat het lijkt of er steeds minder mensen meedoen, misschien komt dat door de vakantieperiode en in dat geval zal het wel weer wat aantrekken (hoop ik).

Wat een leuke uitdaging was dit. Ik begon met zes vierkantjes van 3 x 3 uit te knippen en te leggen op een witte briefkaart. Daar spoot ik Acryl inkt op en liet het dogen. Toen ik later zag dat er toch wel inkt onder de papiertjes was gekomen (ik had er zelfs nog iets zwaars op gelegd om dat te voorkomen) wilde ik het eerst weggooien, maar na nog een keer kijken vond ik het eigenlijk wel mooi zo.

Ben hiermee dus wel verder gegaan en was zelf wel tevreden met het resultaat. Ik hoop dat Loes (Kraai) het leuk vindt.


Op het weblog van Magda kun je alle inzendingen zien.

Dat je mijn blog bezoekt stel ik erg op prijs en ik hoop dat je een opmerking achterlaat. Ook wil ik iedereen bedanken die vorige week een opmerking achterliet. Die opmerkingen maken altijd mijn dag wat vrolijker.

Lieve groet,
Annemarie

1 opmerking:

  1. Erg leuk geworden,vooral ook door de speelse plaatsing en achtergrondkleur. Ik ga hem ook zo meteen online zetten.
    Je moet toch altijd wachten tot het aangekomen is?? Ik ga hem altijd meteen "raten" als ik hem heb ontvangen, dan weet de maakster dat hij aangekomen is, maar ik heb nog niks gehoord, terwijl hij al zeker een week weg is. Ik had erg veel moeite met het mooi verdelen van de vlakjes, maar heb er toch wat van weten te maken, xxx

    BeantwoordenVerwijderen